StarFormer® je uređaj za Tesla magnetsku stimulaciju (HITS™) visokog intenziteta koji mišićima omogućuje jačanje, toniranje i učvršćivanje bez napora. Tretman StarFormer® TightWave® koristi neinvazivnu HITS™ tehnologiju za selektivno ciljanje mišićnog tkiva i pružanje jačanja, toniranja i učvršćivanja različitih delova tela: gluteuse, trbuha, područja tetive kolena, mišića ruku i leđnih mišića.

Kako radi?

Magnetski impulsi bezopasno prodiru u mišićne slojeve uzrokujući njihovu automatsku kontrakciju. Uz StarFormer®, mišićne ćelije se mogu izgraditi bez napora, bez voljnih kontrakcija mišića, kao što je to slučaj tokom tradicionalnog treninga snage. Krajnji rezultat je povećanje mišićne snage.

TightWave® je revolucionarni tretman za efikasno jačanje, oblikovanje i učvršćivanje različitih delova tela: tretman se izvodi u ležećem položaju pacijenta koji je potpuno odeven. Jedna seansa obično traje između 20 do 30 minuta i vi nastavljate svoje dnevne aktivnosti odmah nakon tretmana.

StarFormer ® se u Gemma klinici najčešće koristi za stimulaciju mišića dna male karlice, korišćenjem dva aplikatora za lečenje svih vrsta urinarne i fekalne inkontinencije kod žena ali je isti tretman moguće primeniti i kod muškaraca. Tokom tretmana pacijent ostaje potpuno odeven i sedi na udobnoj IntimaWave® stolici. Magnetni aplikatori u stolici iniciraju kontrakciju mišića u celom području dna male karlice, sto za posledicu ima povećanje snage i izdržljivosti karličnog dna.

Rezultat je dugoročno povlačenje simptoma stres urinarne inkontinencije . Magnetska stimulacija jaca mišiće karličnog dna i vraca im vaznu funkciju koji isti imaju u složenom mehanizmu.

Kontakt

Za sve informacije o postupku elektromagnetne stimulacije mišića putem uređaja StarFormer® pozovite nas radnim danima od 8 do 20 časova ili nam napišite email.