O klinici

Gemma Klinika je specijalna bolnica za vantelesnu oplodnju, reproduktivno zdravlje, ginekologiju i lečenje infertiliteta. Okupljamo tim vrhunskih stručnjaka koji imaju veliko radno iskustvo u domaćim i međunarodnim privatnim i nacionalnim medicinskim ustanovama. Nudimo vam stručnost, znanje, odlične uslove lečenja kao i pomoć u pripremi i oporavku nakon svih tretmana.

O nama

Gemma klinika

Naš tim je potpuno posvećen personalizovanoj zdravstvenoj nezi i tretiranju svih ginekoloških stanja. Posebno smo odlučni da ponudimo pomoć u prevazilaženju problema u dobijanju zdravog potomstva.

U diskretnom okruženju naše privatne bolnice nudimo individualni pristup, korak po korak, od prvog razgovora do konkretnog plana i ostvarenja našeg zajedničkog cilja.

Naše usluge

Pogledajte listu usluga i tretmana, pročitajte o svakoj detaljnije i kontaktirajte nas za informacije o postupcima, cenama i pripremi dokumentacije i drugim pitanjima. Stojimo vam na raspolaganju svaki dan od 8 do 20 časova.

Vantelesna oplodnja

Medicinski potpomognuta oplodnja

Sterilitet

Dijagnostika i tretman

Trudnoća

Detaljno vođenje trudnoće

Ginekologija

Pregledi, lečenje & intervencije

Upoznajte naš tim

Dr Zoran Stanković

Specijalista ginekologije i akušerstva

Sa dvadestpetogodišnjim iskustvom, jedan je od pionira u lečenju infertiliteta postupcima vantelesne oplodnje. Osnovne veštine iz oblasti lečenja neplodnosti i asistirane reprodukcije stekao je u Splošnoj bolnici u Mariboru, a usavršavao se u Briselu i Barseloni. Nosilac je Oktobarske nagrade grada Beograda za naučno – istrazivački rad.

Dr Dragana Mićić

Ginekolog

Dr Dragana Mićić je specijalista ginekologije i akušerstva sa dugogodišnjim iskustvom. Dragana je radila u porodilištu i odeljenju za ginekologiju Kliničko-bolničkog centra „dr Dragiša Mišović“. Poslednjih godina je radila u Euromediku. Specijalizovana je za ispitivanje i lečenje infertiliteta, kontrole trudnoća i promene na grliću materice. Govori engleski jezik.

Ginekolog

Dr Vladimir Antić od 2004. godine se aktivno bavi ginekološkom endoskopskom hirurgijom. Učestvovao u edukaciji i radionicama širom sveta. Autor knjiga i poglavlja o hitnim stanjima i minimalno invazivnoj hirurgiji. Obavljao funkcije na Klinici za ginekologiju i akušerstvo KC Niš. Učestvovao na međunarodnim kongresima i član stručnih udruženja.

Benefiti i pogodnosti

Boravak u klinici za pacijente i posetioce

Klinika ima šest luksuzno opremljenih apartmana koji su namenjeni parovima koji su u procesu IVF-a kao i drugim pacijentima. Apartmani imaju sve potrebne uslove za boravak i oporavak, a ujedno vam obezbeđujemo ishranu prilagođenu periodu posle operacije ili intervencije.

Pogledajte detaljnije

Benefiti i pogodnosti

Pogodnosi za plaćanje VTO u saradnji sa Fondom Republike Srbije

Gemma Clinic je potpisala ugovore sa Republičkim i Vojnim fondom osiguranja o pružanju zdravstvenih usluga lečenja neplodnosti postupcima biomedicinski potpomognutog oplođenja.

Dokumenti

Sertifikati

Specijalna bolnica za ginekologiju Gemma Clinic odlučna je u nameri da bude lider u oblasti pružanja usluga iz oblasti ginekologije i reproduktivne medicine. Pogledajte dokumente koji pokazuju našu privrženost kvalitetu.

Politika kvaliteta

ISO 9001:2015 sertifikat – EN

ISO 9001:2015 sertifikat – DE

ISO 9001:2015 sertifikat – CS

Imate pitanje za nas?

Kontaktirajte nas i dođite do svih odgovora i informacija koje vas interesuju.

Kontakt podaci
011 777 35 00