O klinici

Gemma klinika je specijalizovana klinika za vantelesnu oplodnju, reproduktivno zdravlje, ginekologiju i lečenje infertiliteta. Okupljamo tim vrhunskih stručnjaka koji imaju veliko radno iskustvo u domaćim i međunarodnim privatnim i nacionalnim medicinskim ustanovama. Nudimo vam stručnost, znanje, odlične uslove lečenja kao i pomoć u pripremi i oporavku nakon svih tretmana.

O nama

Gemma klinika

Naš tim je potpuno posvećen personalizovanoj zdravstvenoj nezi i tretiranju svih ginekoloških stanja. Posebno smo odlučni da ponudimo pomoć u prevazilaženju problema u dobijanju zdravog potomstva.

U diskretnom okruženju naše privatne bolnice nudimo individualni pristup, korak po korak, od prvog razgovora do konkretnog plana i ostvarenja našeg zajedničkog cilja.

Naše usluge

Pogledajte listu usluga i tretmana, pročitajte o svakoj detaljnije i kontaktirajte nas za informacije o postupcima, cenama i pripremi dokumentacije i drugim pitanjima. Stojimo vam na raspolaganju svaki dan od 8 do 20 časova.

Vantelesna oplodnja

Medicinski potpomognuta oplodnja

Sterilitet

Dijagnostika i tretman

Trudnoća

Detaljno vođenje trudnoće

Ginekologija

Pregledi, lečenje & intervencije

Upoznajte naš tim

Dr Milan Milenković

Ginekolog

Dr sci.med. Milan Milenković je lekar specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista reproduktivne medicine i doktor medicinskih nauka. Član je švedskog tima za transplantaciju materice, ekspert za prezervaciju fertiliteta kod malignih bolesti i predavač na internacionalnim kongresima.

Milica Krstivojević

Embriolog

Milica Krstivojević je diplomirani biolog-embriolog sa preko 20 godina iskustva u kliničkoj embriologiji. Trenutno je na doktorskim studijama Univerziteta u Kragujevcu. Milica je ”senior” embriolog i inspektor Evropskog udruženja za humanu reprodukciju i embriologiju (ESHRE) i jedan od najiskusnijih embriologa u regionu.

Dr Dragan Marinković

Anesteziolog

Dr Dragan Marinković je specijalista anesteziologije sa reanimacijom od 1997. Radio je u Kliničko bolničkom centru ”Zvezdara” na odeljenju za ginekologiju i akušerstvo i klinici za uho, grlo i nos, gde je bio i šef odseka za anesteziju. Ima veliko iskustvo sa anestezijom u oblasti ginekologije i akušerstva. Takodje je radio u Institutu za ortopedsko-hiruške bolesti ”Banjica” Beogradu.

Dr Dragana Mićić

Ginekolog

Dr Dragana Mićić je specijalista ginekologije i akušerstva sa dugogodišnjim iskustvom. Dragana je radila u porodilištu i odeljenju za ginekologiju Kliničko-bolničkog centra „dr Dragiša Mišović“. Poslednjih godina je radila u Euromediku. Specijalizovana je za ispitivanje i lečenje infertiliteta, kontrole trudnoća i promene na grliću materice. Govori engleski jezik.

Benefiti i pogodnosti

Boravak u klinici za pacijente i posetioce

Klinika ima šest luksuzno opremljenih apartmana koji su namenjeni parovima koji su u procesu IVF-a kao i drugim pacijentima. Apartmani imaju sve potrebne uslove za boravak i oporavak, a ujedno vam obezbeđujemo ishranu prilagođenu periodu posle operacije ili intervencije.

Pogledajte detaljnije

Benefiti i pogodnosti

Pogodnosi za plaćanje VTO u saradnji sa Fondom Republike Srbije

Gemma Clinic je potpisala ugovore sa Republičkim i Vojnim fondom osiguranja o pružanju zdravstvenih usluga lečenja neplodnosti postupcima biomedicinski potpomognutog oplođenja.

Imate pitanje za nas?

Kontaktirajte nas i dođite do svih odgovora i informacija koje vas interesuju.

Kontakt podaci
011 777 35 00